Bravčové pečené na tymiane
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
bravčové mäso
1
ČL
soľ
1
ČL
mleté čierne korenie
1
ČL
tymian
2
PL
olej
1/4
liter
vývar
postup
1.
Povrch mäsa zľahka narežeme do mriežky. Soľ, korenie a tymian zmiešame a votrieme do mäsa.
2.
Potom na pekáči rozohrejeme olej, mäso zo všetkých strán opečieme, podlejeme vývarom a za občasného prelievania výpekom a podlievania horúcou vodou upečieme dočervena. Čas pečenia je 2 h.
3.
Mäkké mäso vyberieme a necháme asi 10 min. odstáť, až potom ho nakrájame na porcie.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.