Pridať recept

Kefírovka

ingrediencie

Cesto

1 ks
vajce
1 ks
kefír
120 g
cukor
100 g
polohrubá múka
250 g
hladká múka
200 ml
olej
1 PL
jedlá sóda
2 PL
kakao

Poleva

1 balíček
čokoláda na varenie
1 téglik
kyslá pochúťková smotana

postup

Všetky suroviny na cesto zmiešame a vypracujeme hladkú hmotu, ktorú nalejeme na vymastený plech a pečieme pri teplote asi 170 stupňov cca 40 minút. Napokon necháme vychladnúť, a potom ju polejeme polevou pripravenou z čokolády na varenie a smotany.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Jahody, šľahačka a snehové pusinky (Eton mess)
Jahody so šľahačkou: 10 overených receptov na nepečené dezerty zo sladkých jahôd a poctivej smotany
Jedným zo stálych dezertov v ponuke cukrární nášho detstva bolo jednoduché spojenie jahôd a šľahačky...
Jahodová roláda s parížskou šľahačkou
Parížska roláda: Luxusný dezert za pár eur
Parížska šľahačka je vždy prísľubom delikátneho zákusku. Vyskúšajte túto jednoduchú roládu s čerstvým...
Overený recept na vláčne brownies. Plus zopár rád, ako ich vylepšiť
Overený recept na vláčne brownies. Plus zopár rád, ako ich vylepšiť
Ako docieliť, aby bol váš brownies vláčny alebo naopak pevnejší? Radi poradíme.
Ohňostroj pre ploché brucho. Dajte si lyžičku kefíru a pocítite uvoľnenie v páse
Ohňostroj pre ploché brucho. Dajte si lyžičku kefíru a pocítite uvoľnenie v páse
Nafúknuté brucho je často dôsledkom masy jedla, ktorá sa zdržiava v črevách a kvôli ktorej máme zhoršené...