Teľacie soté
10
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
1500
g
teľacie stehno
30
g
soľ
1
g
mleté čierne korenie
50
g
hladká múka
100
g
bravčová masť
300
g
sterilizované šampiňóny
200
g
smotana
300
g
cibuľa
1
dl
biele víno
50
g
citrón
postup
1.
Teľacie mäso nakrájame na kúsky, osolíme, pridáme korenie, poprášime múkou a opečieme na bravčovej masti s nadrobno nakrájanou cibuľou.
2.
Pridáme na plátky nakrájané šampiňóny, citrónovú šťavu, nastrúhané malé množstvo citrónovej kôry, víno a pod pokrievkou dusíme.
3.
Hotové zjemníme sladkou smotanou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.