Zbojnícka kačica
nízka
náročnosť
ingrediencie
4000
g
kačica
200
g
cibuľa
250
g
bravčová masť
150
g
sterilizované šampiňóny
400
g
smotana
30
g
soľ
1
g
korenie
20
g
hladká múka
200
g
citrón
100
g
maslo
100
g
kečup
postup
1.
Upečenú kačicu naporcujeme. Naporcovnú kačicu vo vlastnej šťave v trúbe podusíme.
2.
Na masti podusíme cibuľu, nakrájané šampiňóny, ochutíme korením, soľou, zalejeme smotanou, pokvapkáme citrónovou šťavou, pridáme kečup a zjemníme maslom. Krátko povaríme.
3.
Hotovú kačicu polejeme omáčkou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.