Pridať recept

Bravčové so zelenou fazuľkou

ingrediencie

2 ks
bravčové mäso
trochu
hladká múka
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
trochu
olej
trochu
maslo
1 balíček
zelená fazuľka
100 g
údené mäso
100 g
anglická slanina
2 ks
vajce

postup

1.
Plátky bravčového mäsa osolíme, okoreníme a pomúčime. Osmažíme na panvici s trochou masla a oleja. Zatiaľ si dáme variť zelené fazuľky.
 
2.
Údené mäso nakrájame a osmažíme. Potom ho pridáme k fazuľkám, prevaríme a osolíme. Vedľa si osmažíme plátky slaniny a volské oka. Servírujeme bravčový plátok, naň položíme opečenú slaninu a volské oko. Vedľa dáme zmes zelených fazuliek s údeným mäsom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Bravcove maso
Bravčové mäso, jeho časti a využitie
Tento druh zaraďujeme do červeného mäsa. Je veľmi výživné, pretože obsahuje plnohodnotné bielkoviny,vitamíny...
Bravcove maso
Bravčové mäso
Mäso kupujte vždy čerstvé, pretože na mrazenom poriadne nevidíte v akom je stave. Ak je mäso kvalitne vyrezané...
Bezstarostné varenie: Jedlá z pliecka do jedného pekáča
Bezstarostné varenie: Jedlá z bravčového pliecka do jedného pekáča
Takéto varenie sa vám bude nepochybne páčiť. Stačí vám nakrájať všetky suroviny, zamiešať v plechu...
Ako kontrolujete čerstvosť mäsa v obchode? Urobte tento test prstom!
Ako kontrolujete čerstvosť mäsa v obchode? Urobte tento test prstom!
Mnohí z nás sa vyhýbajú balenému mäsu a kupujú ho radšej na pultoch či v mäsiarstvach. Takto je to...
Viete, na čo sa používa podložka v balenom mäse?
Viete, na čo slúži podložka v balenom mäse?
Mäso balené v plastových nádobách sa najčastejšie ukladá na špeciálnu bielu podložku. Prečo ju výrobca...