Radošinské bravčové kotlety
10
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
1000
g
bravčové rebierko
100
g
horčica
250
g
olej
100
g
cibuľa
2
g
mleté čierne korenie
3
g
soľ
postup
1.
Z karé odsekneme rebierka, mierne ich rozklepeme, osolíme, okoreníme a potrieme horčicou.
2.
Takto priravené kotlety (rebierka) vložíme do rozpáleného oleja, opečieme po oboch stranách.
3.
Do rozpáleného oleja vložíme nadrobno pokrájanú cibuľku a opečieme ju.
4.
Opečenou cibuľkou posypeme rebierka. Ako prílohu podávame opekané zemiaky.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.