Kapor podľa Ruprechta
nízka
náročnosť
ingrediencie
1000
g
kapor
1
ks
citrón
podľa chuti
soľ
2,5
dl
pivo
2
ks
vajce
125
g
hladká múka
trochu
nasekaná petržlenová vňať
postup
1.
Kapra pokrájame na porcie hrubé 3 cm, potrieme ich citrónovou šťavou, osolíme a obalíme cestičkom, ktoré si pripravíme z piva, vajec a múky.
2.
Obalené porcie kapra poukladáme na gril a grilujeme 8 min.
3.
Potom jednodlivé porcie kapra poprekladáme tenkými kolieskami citróna, ozdobíme zelenou petržlenovou vňaťou.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.