Pridať recept

FOTORECEPT: Nepečený kokosovo-kešu koláč z krupice

Fotorecept: Nepečený kokosovo-kešu koláč z krupice
Zdroj: hanus_prg

ingrediencie

Korpus

200 g
kukuričná krupica
2 PL
kakao
1 PL
med

Náplň

2 ks
banán
100 g
kešu natural
1 PL
med
100 g
kokos
50 g
sušené hrozienka

postup

Fotorecept: Nepečený kokosovo-kešu koláč z krupice
Fotorecept: Nepečený kokosovo-kešu koláč z krupice
Zdroj: hanus_prg
 
1.
Krupicu uvaríme vo vode. K uvarenej krupici pridáme kakao a med, premiešame a necháme trochu vychladnúť.
Fotorecept: Nepečený kokosovo-kešu koláč z krupice
Fotorecept: Nepečený kokosovo-kešu koláč z krupice
Zdroj: hanus_prg
 
2.
Kešu orechy rozmixujeme spolu s banánmi, kokosom a medom.
Fotorecept: Nepečený kokosovo-kešu koláč z krupice
Fotorecept: Nepečený kokosovo-kešu koláč z krupice
Zdroj: hanus_prg
3.
K rozmixovanej zmesi pridáme namočené sušené hrozienka.
Fotorecept: Nepečený kokosovo-kešu koláč z krupice
Fotorecept: Nepečený kokosovo-kešu koláč z krupice
Zdroj: hanus_prg
4.
Na dno tortovej formy s priemerom 20 cm dáme cesto a na neho vylejeme náplň.
Fotorecept: Nepečený kokosovo-kešu koláč z krupice
Fotorecept: Nepečený kokosovo-kešu koláč z krupice
Zdroj: hanus_prg
5.
Náplň uhladíme a koláč dáme na noc do chladničky. Ráno bude pekne tuhý a pochutnáte si tak na výdatných a zdravých raňajkách.
Fotorecept: Nepečený kokosovo-kešu koláč z krupice
Fotorecept: Nepečený kokosovo-kešu koláč z krupice
Zdroj: hanus_prg
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
KamilaCernakova
4.9.2014 17:25 | |
+0 -0
Skusila som a je to vyborne,-)len taka otazocka-ta kukuricna kasa by mala mat po uvareni vo vode asi trocha hustejsiu konzistenciu,nie?Ja som ju robila z tej najjemnejsej kru***,po uvareni mala konzistenciu dobru,nie uplne mazlavo riedku a teda myslela som ze po 1-2 dnoch v chladnicke to bude uz take super huste ze sa to bude dat normalne aj krajat nozikom ten kolac...ale zial nie.Takze asi treba urobit ten spodny korpus ozaj dost husty,pridat vela kru*** aby to bolo aj na krajanie a na pekne servirovanie.Teda ak spravne dedukujem:-) ako dosiahnete ten korpus aby sa dal aj krajat? inak chutovo genialne,super ku kave,alebo dobre je k tomu nejake kyslejsie ovocie-napr.ringloty.A este by som odporucila robit korpus o hodne tensi nez tu vrchnu cast
Podobné články
Cokolac hotovy rez
Radi pečiete netradičné dobroty? Skúste Cícerovo- pohánkový „ČOKOLÁČ“
Tento koláčik vznikol úplnou náhodou, potrebovala som minúť ingrediencie: uvarený cícer a namočenú pohánku...
Margotkový koláč s kokosom
Vezmite hrnček a pripravte si najobľúbenejší MARGOTKOVÝ KOLÁČ, je jemný a nadýchaný ako obláčik! Celá rodina ho miluje
Všetci ospevujú tento hrnčekový recept. Margotkový koláč a jeho absolútne jednoduchá príprava, ktorú...
Lotus maškrta
Nebudete sa vedieť dojesť: Lotus maškrta z 3 surovín
Výborný nepečený zákusok z 3 surovín.
Video s receptom: Obľúbené Eskimo v nepečenej verzii
Chuť, ktorá vám pripomenie detstvo: Obľúbené Eskimo v nepečenej verzii
Náš dnešný tip na rýchly koláčik plný kokosového krému. Výborná dobrota, ktorá chutí ako obľúbené Eskimo.
Jogurtová fantázia s malinami
Nepečený dezert: Jogurtová fantázia hotová za pár minút
Vyskúšajte náš tip na nepečený dezert s lahodným jogurtovým krémom a čersvým ovocím.
Koláče bez múky
Koláče bez múky: Ľahučké a vynikajúce
Milovníci sladkého sa ani pri hrozivom pohľade na číslo na váhe nevzdajú svojich obľúbených pochúťok. Keď...