Pridať recept

FOTORECEPT: Bravčové mäso na horčici

ingrediencie

450 g
bravčový rezeň
1 ks
cibuľa
4 KL
plnotučná horčica
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
50 ml
slnečnicový olej

postup

1.
Pripravíme si potrebné ingrediencie.
Fotorecept: Bravčové mäso na horčici
Fotorecept: Bravčové mäso na horčici
Zdroj: dobroty
 
2.
Mäso naklepeme a z oboch strán osolíme a okoreníme a potrieme horčicou
Fotorecept: Bravčové mäso na horčici
Fotorecept: Bravčové mäso na horčici
Zdroj: dobroty
3.
V kastroli si rozpálime olej a vložíme mäso a prudko z oboch strán opražíme, aby sa mäso zatiahlo.
Fotorecept: Bravčové mäso na horčici
Fotorecept: Bravčové mäso na horčici
Zdroj: dobroty
4.
Vyberieme na tanier.
Fotorecept: Bravčové mäso na horčici
Fotorecept: Bravčové mäso na horčici
Zdroj: dobroty
5.
Na výpeku osmažíme cibuľu a pridáme 2 štipky červenej papriky.
Fotorecept: Bravčové mäso na horčici
Fotorecept: Bravčové mäso na horčici
Zdroj: dobroty
6.
Na spenenú cibuľu dáme zatiahnuté plátky mäsa a premiešame, prikryjeme pokrievkou a dusíme asi 35 minút.
Fotorecept: Bravčové mäso na horčici
Fotorecept: Bravčové mäso na horčici
Zdroj: dobroty
7.
Mäso občas premiešame a ak treba podlejeme trochou horúcej vody(asi 50 ml), aby sa nám vytvorila šťava. (Nesmieme dať naraz veľa vody, lebo mäso by stvrdlo).
Fotorecept: Bravčové mäso na horčici
Fotorecept: Bravčové mäso na horčici
Zdroj: dobroty
8.
Podávame so šťuchanými zemiakmi, zemiakovou kašou, prípadne s parenou knedľou.
Fotorecept: Bravčové mäso na horčici
Fotorecept: Bravčové mäso na horčici
Zdroj: dobroty
9.
Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
lubipe
9.4.2021 22:59 | |
+11 -12
Že šťuchané zemiaky!? 😄
jansuba
30.6.2018 15:29 | |
+28 -18
dnes som to robil. super papaničko
Podobné články
Mäso na prírodno
Vaše najobľúbenejšie mäsko na prírodno: Šťavnaté recepty na každý deň
Prinášame vám chutné, nenáročné recepty, ktoré chutia všetkým.
Maso kacacina
Mäso - všeobecne
Mäso, ktoré je čerstvé treba skladovať v chladničke najviac 4 dni, a ak je v mleté spotrebovať ho treba do 12...
Zostali vám zvyšky mäsa?
Zostali vám zvyšky mäsa? Premeňte ich na nové, chutné jedlá a prestaňte plytvať
Mäso je pre mnohých súčasť každodenného menu. Keď si jedlá pripravujete doma, určite vám neraz čo-to z nich...
pr článok
Úprimný príbeh mäsa zo Žitného ostrova. Pretože čím bližšie, tým lepšie
Zvieratá sprevádzajú miestnych farmárov každým dňom. Hydina, dobytok, ošípané, aj krásne mangalice. Aj tu...
Ako kontrolujete čerstvosť mäsa v obchode? Urobte tento test prstom!
Ako kontrolujete čerstvosť mäsa v obchode? Urobte tento test prstom!
Mnohí z nás sa vyhýbajú balenému mäsu a kupujú ho radšej na pultoch či v mäsiarstvach. Takto je to...
Viete, na čo sa používa podložka v balenom mäse?
Viete, na čo slúži podložka v balenom mäse?
Mäso balené v plastových nádobách sa najčastejšie ukladá na špeciálnu bielu podložku. Prečo ju výrobca...