Pridať recept

FOTORECEPT: Paradajkovo-šošovicový prívarok s údeným mäskom

Fotorecept: Paradajkovo-šošovicový prívarok s údeným mäskom
Zdroj: hanus_prg

ingrediencie

500 g
červená šošovica
1 liter
voda
2 dl
paradajkové pyré
2 KL
soľ
2 KL
kari
1 KL
jablkový ocot
1/2 KL
mleté čierne korenie
400 g
údené mäso
5 ks
vajce
1 ks
cibuľa

postup

Fotorecept: Paradajkovo-šošovicový prívarok s údeným mäskom
Fotorecept: Paradajkovo-šošovicový prívarok s údeným mäskom
Zdroj: hanus_prg
 
1.
Cibuľu nakrájame nadrobno a osmažíme na troche oleja dohneda. Potom k nej pridáme premytú šošovicu a premiešame.
Fotorecept: Paradajkovo-šošovicový prívarok s údeným mäskom
Fotorecept: Paradajkovo-šošovicový prívarok s údeným mäskom
Zdroj: hanus_prg
 
2.
Zalejeme litrom vody, zmiernime oheň a necháme variť pod pokrievkou, až sa všetka voda vyparí.
Fotorecept: Paradajkovo-šošovicový prívarok s údeným mäskom
Fotorecept: Paradajkovo-šošovicový prívarok s údeným mäskom
Zdroj: hanus_prg
3.
Pred dokončením prilejeme k uvarenej šošovici paradajkové pyré, pridáme soľ, mleté čierne korenie, kari a jablkový ocot.
Fotorecept: Paradajkovo-šošovicový prívarok s údeným mäskom
Fotorecept: Paradajkovo-šošovicový prívarok s údeným mäskom
Zdroj: hanus_prg
4.
Necháme povariť ešte 5 minút. Údené mäsko nakrájame nadrobno a na suchej panvici ho osmažíme dochrumkava. Vajcia uvaríme natvrdo. Hotový šošovicový prívarok podávame s údeným mäskom a uvareným vajíčkom. Dobrú chuť!
Fotorecept: Paradajkovo-šošovicový prívarok s údeným mäskom
Fotorecept: Paradajkovo-šošovicový prívarok s údeným mäskom
Zdroj: hanus_prg
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať