Kuracie kúsky na mede s pórom
4
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
kuracie prsia
400
g
pór
2
PL
olej
1
štipka
škorica
1
PL
med
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
postup
1.
Kuracie prsia umyjeme, osušíme a nakrájame na rezance. Dochutíme ich soľou, korením a opečieme v panvici na rozpálenom oleji.
2.
Pridáme na kolieska nakrájaný pór, prilejeme trošku vody a na miernom ohni zmes dusíme domäkka. Mäso dochutíme medom, škoricou, zľahka premiešame a podávame s čínskymi rezancami.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.