FOTORECEPT: Bezlepková bábovka z mandľovej múky
stredná
náročnosť
ingrediencie
200
g
mandľová múka
80
g
trstinový cukor
2
ks
zrelý banán
5
ks
vajce
150
g
biele tofu
1
PL
kokosový olej
2
PL
džús
1
KL
mletá vanilka
2
KL
kypriaci prášok do perníka
1
ks
vanilkový puding v prášku
kokosový olej (na vymastenie formy)
strúhaný kokos na vymastenie formy
postup
1.
Tofu rozmixujeme s džúsom na hladký krém. Celé vajcia vymiešame s cukrom dopenista.
2.
Potom pridáme kokosový olej, rozmačkané banány a vanilku.
3.
Nakoniec primiešame mandľovú múku zmiešanú s práškom do pečiva.
4.
Cesto vylejeme do vymazanej a kokosom vysypanej formy. Rozpis surovín je na klasickú veľkú bábovkovú formu, ja som ale piekla z polovičnej dávky a použila som malú formu s priemerom 17 cm.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.