Roštenka na viedenský spôsob
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
roštenka
2
ks
cibuľa
20
g
hladká múka
podľa chuti
masť, soľ, mleté korenie, vývar
postup
1.
Roštenku nakrájame na plátky, naklepeme, okraje narežeme, opečieme na horúcej masti z oboch strán, osolíme, okoreníme a odložíme do tepla.
2.
Na masti osmažíme nakrájanú cibuľu, pridáme mletú papriku, podlejeme vývarom, vložíme mäso a udusíme do mäkka.
3.
Mäkké mäso vyberieme, šťavu zaprášime múkou a povaríme. Druhú cibuľu nakrájame na kolieska, osmažíme na masti a obložíme ňou roštenky.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.