Pridať recept

Bravčové mäso na paprike

ingrediencie

4 ks
paradajka
250 ml
mäsový bujón
600 g
bravčové mäso
olej
soľ
mleté čierne korenie
2 strúčiky
cesnaku
4 ks
cibuľa
1 ks
bobkový list
1 PL
mletá červená paprika
1 KL
cukor
1 PL
ocot

postup

1.
Umyjeme mäso, potom ho osušíme a nakrájame na rezance. Mäso opražíme na rozohriatom oleji za stáleho miešania, posolíme a okoreníme. Pridáme pretlačený cesnak, nadrobno nakrájanú cibuľu, mletú papriku, bobkový list, ocot, cukor a za stáleho miešania všetko krátko popražíme.
 
2.
Potom pridáme paradajky, ktoré sme pred tým pokrájali na kolieska. Zalejeme horúcim bujónom a pri miernej teplote dusíme domäkka. Podávame s čerstvou zeleninou a opekanými zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Bezstarostné varenie: Jedlá z pliecka do jedného pekáča
Bezstarostné varenie: Jedlá z bravčového pliecka do jedného pekáča
Takéto varenie sa vám bude nepochybne páčiť. Stačí vám nakrájať všetky suroviny, zamiešať v plechu...
Plnená paprika
Ako pripraviť najlepšiu plnenú papriku
Najchutnejšia paprika je tá plnená. A tá úplne najlepšia sa pripravuje v slovenských kuchyniach na maďarských základoch.
Plnená paprika
Stavte na klasiku: 10 najlepších receptov na plnenú papriku
Klasika, ktorú všetci milujeme vo vašich obľúbených a rokmi overených receptoch.
Zelená paprika
Nepodceňujte zelenú papriku: Jej všestrannosť v kuchyni vás prekvapí
Zelená paprika môže byť sladká i štipľavá, hrubostenná i tenkostenná. Za klasickú „kuchynskú“ papriku...
Bryndzová nátierka s cibuľou a paprikou
Paprika
Paprika je zelenina, ktorá pochádza zo strednej Ameriky, odkiaľ sa rozšírila do celého sveta. Po tom, čo sa...
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...