Drožďová nátierka s údeninou
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
cibuľa
trochu
olej
100
g
údenina
100
g
droždie
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
podľa chuti
worčestrová omáčka
trochu
plnotučná horčica
4
ks
vajce
podľa chuti
nasekaná petržlenová vňať
postup
1.
Cibuľu pokrájame nadrobno a speníme núdené, droždie a za stáleho miešania opražíme. Osolíme, okoreníme a podľa chuti pridáme worcesterskú omáčku a horčicu.
2.
Zalejeme rozšľahanými vajcami a miešame až do zhustnutia. Do hotovej nátierky pridáme pokrájanú petržlenovú vňať alebo pažítku. Natierame na krajčeky tmavého chleba.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.