FOTORECEPT: Diviačie stehno so slaninou a cesnakom
220
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
diviačie stehno
50
g
údená slanina
3
strúčiky
cesnaku
soľ
mleté čierne korenie
masť
200
ml
kyslá smotana
postup
Pochúťka z mladého diviaka.
1.
Mäso prešpikujeme údenou slaninou, osolíme, okoreníme a potrieme pretlačením cesnakom.
2.
Vložíme do pekáča vymasteného s masťou.
3.
Prikryjeme alobalom a pomaly pečieme do mäkka. Podlievame vodou. Ja som piekla 3 hodiny pri 180 st. C.
4.
Potom mäso polejeme kyslou smotanou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
eruska25
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.