FOTORECEPT: Diviak na lesnícky spôsob
6
porcií
140
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
800
g
stehno alebo pliecko z diviaka
soľ
mleté čierne korenie
2
ks
cibuľa
50
g
zeler
masť
bobkový list
borievky
100
g
šampiňóny
75
ml
červené víno
postup
1.
Mäso narežeme na väčšie kusa, osolíme, okoreníme.
5.
Pridáme rozdrvené korenie, podlejeme vodou a zakryté dusíme.
7.
Polomäkké mäso preložíme do pekáča, pridáme udusené huby, víno a dopečieme.
Podobné recepty
Od detstva mám blok, keď vidím rascovú polievku s vajíčkom, hovorí šéfkuchár Martin Novák otvorene. Rád má však túto klasiku (rozhovor)
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
eruska25
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.