Pikantná nátierka so sardelami
nízka
náročnosť
ingrediencie
100
g
maslo
2
ks
uvarené vajce natvrdo
1
ks
bielok
2
ks
suchá žemľa
trochu
mlieko
2
ks
sardely
podľa chuti
plnotučná horčica
podľa chuti
paradajkový pretlak
podľa chuti
bylinky na ozdobenie
postup
1.
Maslo vymiešame s uvarenými žĺtkami a pridáme nadrobno pokrájaný bielok. Žemle namočené v mlieku rozmiešame. Sardely rozotrieme s lyžicou horčice a paradajkového pretlaku.
2.
Všetko zmiešame a necháme asi 1 hodinu odpočívať v chladničke. Natierame na krajčeky sendviča a ozdobíme nadrobno pokrájanými bylinkami podľa chuti.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.