Rezance s paradajkovou omáčkou
2
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
široké rezance
1
štipka
soľ
trochu
olej
150
ml
paradajkové pyré
1
ks
cibuľa
2
strúčiky
cesnaku
1
PL
čerstvé bylinky na ozdobenie
postup
1.
Rezance uvaríme v slanej osolenej vode podľa návodu na obale. Potom ich scedíme, necháme odkvapkať a pokvapkáme olejom.
2.
V panvici na rozpálenom oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu a prelisovaný cesnak. Pridáme paradajkové pyré, dochutíme ho soľou, korením a touto omáčkou prelejeme cestoviny. Ozdobíme ich čerstvými bylinkami a podávame.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.