Pridať recept

Strapaté kuracie rezne

ingrediencie

500 g
kuracích pŕs
1 PL
kremžskej horčice
5 PL
solamyl
1 ks
kyslá pochúťková smotana
1 konzerva
kukurice
1 konzerva
šampiónov
3 vajíčka
trochu
soli
trochu
vegety
trochu
mletého čierneho korenia
3 strúčiky cesnaku
olej

postup

Recept je vhodný ako obed, večera alebo aj nedeľný obed a u nás je to najobľúbenejšie jedlo z kuraciny a vždy rozvonia celý dom. Recept nie je náročný napípravu a je vhodné k nemu podávať ryžu alebo zemiakovú kašu :)
1.
Kuracie prsia nakrájame na malé kocky a prídame všetky ostatné ingrediencie okrem oleja. Následne všetko spolu dôkladne premiešame aby nám vznikla takáto hmota. Môžme to nechať postát v chladničke cez noc alebo aj 24 hodín ale v pokoji môžme aj hneď vysmážať.
Strapaté kuracie rezne
Strapaté kuracie rezne
Zdroj: martina.besedova28
 
2.
Na panvicu nalejeme olej a hmotu naberáme malou žufankou a vysmážame ako placky do zlatista.
Strapaté kuracie rezne
Strapaté kuracie rezne
Zdroj: martina.besedova28
3.
Podávame s ryžou alebo zemiakovou kašou.
Strapaté kuracie rezne
Strapaté kuracie rezne
Zdroj: martina.besedova28
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
anna164
25.2.2018 11:30 | |
+7 -9
Ja ich robím dosť často,ked sa rozpadávajú treba pridať viac solamilu ,alebo za lyžicu múky,neublížite tým.
Andy1707
25.10.2015 16:32 | |
+20 -10
(y) Dnes som receptík robila. mne to držalo krásne pokope. ;) Je to výborné!! mňamky. (y) 8:| ďakujem za receptík.. 8:|
Anonymný nick
15.8.2015 09:32 | |
+17 -8
Mňamky,je to super (y)
Podobné články
Kuracie rezne
Toto je FINTA na dokonale tenučký, rovnomerne naklepaný rezeň! Jednoduchá metóda, ktorú takmer nikto nepozná + recepty
Ak sa dnes chystáte pripravovať rezne, vyskúšajte tento málo známy spôsob, ako ich rovnomerne naklepať. Funguje...
Kuracie rezne
Kuracie rezne – klepať alebo neklepať?
Radi si pochutnávate na kuracích rezňoch? Niektorí si radšej doprajú túto hydinovú alternatívu oproti...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.