Pridať recept

FOTORECEPT: Krehké bravčové mäso

6
porcií
55
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

800 g
bravčové stehno
2 ks
cibuľa
soľ
mleté čierne korenie
150 ml
kyslá smotana
100 ml
majolenka
parmezán

postup

1.
Mäso naklepeme, osolíme, okoreníme a rozložíme na jemne vymastený pekáč.
Fotorecept: Krehké bravčové mäso
Fotorecept: Krehké bravčové mäso
Zdroj: eruska25
 
2.
Posypeme cibuľou nakrájanou na kolieska.
Fotorecept: Krehké bravčové mäso
Fotorecept: Krehké bravčové mäso
Zdroj: eruska25
3.
Vymiešame kyslú smotanu s majolenkou.
Fotorecept: Krehké bravčové mäso
Fotorecept: Krehké bravčové mäso
Zdroj: eruska25
4.
Rozlejeme na cibuľu.
Fotorecept: Krehké bravčové mäso
Fotorecept: Krehké bravčové mäso
Zdroj: eruska25
5.
Posypeme strúhaným parmezánom.
Fotorecept: Krehké bravčové mäso
Fotorecept: Krehké bravčové mäso
Zdroj: eruska25
6.
Pečieme pri 200 st. C 35 minút do zlatista.
Fotorecept: Krehké bravčové mäso
Fotorecept: Krehké bravčové mäso
Zdroj: eruska25
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
bbranik
27.10.2019 08:44 | |
+6 -3
Čaute. tento recept robím už x- tý krát. Jednoduché a výborné. Odporúčam každému.
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...
TOP
Bravčové kocky na šťave
Recepty na prípravu bravčového stehna: Tak mäkké a chutné mäsko ste ešte nejedli! Výborné a jednoduché!
Čo dnes variť? Zozbierali sme pre vás recepty z bravčového stehna, ktoré u nás hľadáte najčastejšie. Sú...