Pečený bôčik s jablkami a cibuľou, FOTORECEPT
170
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
1
kg
bravčový bôčik s kožou
3
ks
jablká
3
ks
cibuľa
2
PL
med
slnečnicový olej
soľ
mleté čierne korenie
postup
Dokonalé pečené mäsko s jesennou prílohou.
2.
Mäso vložíme do pekáča kožou dole, vrch potrieme olejom, osolíme a okoreníme.
3.
Podlejeme trochou vody a pečieme pri 180 st. C 2 hodiny. Občas mäso prelejeme výpekom.
4.
Mäso vyberieme, do pekáča poukladáme jablká.
6.
Vrátime mäso kožou hore a pečieme 15 minút prikryté.
7.
Potom povrch mäsa potrieme medom, zvýšime teplotu na 200 st. C.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
eruska25
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.