FOTORECEPT: Valalská dobrota
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
čerstvých húb
3
ks
veľké cibule
olej
soľ
mletá rasa
mletá červená paprika
4
strúčiky
cesnaku
5
ks
zemiaky
1
PL
múka hladká
100
ml
12 smotana na varenie
100
g
prerastená slanina
mleté čierne korenie
postup
Recept je z kuchárskej knihy Silvia Pilková,"Poklady slovenskej kuchyne.
4.
Huby mierne podlejem vodou a na miernom ohni dusím asi 15 min.
5.
Potom pridám na kocky nakrajané zemiaky,podľa potreby podlejem vodou a dusím do mäkká.
8.
Nakoniec zahustím múkou rozšľahanou so smotanou a kratko povarím.Ak treba dochutím korenim.
Podobné recepty
Dokonalá kokosová roláda bez múky: Cesto ako pavučinka a lahodný kokosový krém s bielou čokoládou a mascarpone
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
anka813
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.