Domáca marhuľová zmrzlina
4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
ml
biely smotanový jogurt
3
PL
práškový cukor
1
balíček
vanilkový cukor
250
ml
smotana na šľahanie
1
pohár
zavárané marhule
postup
1.
Marhule scedíme a nadrobno nakrájame. Biely jogurt vymiešame s práškovým a vanilkovým cukrom. Pridáme vyšľahanú smotanu a marhule.
2.
Zmes preložíme do misky, ktorá môže ísť do mrazničky a dáme ju zamraziť. Po cca 30 minútach zmrzlinu vyberieme a premiešame. Tento postup zopakujeme približne trikrát.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.