Pridať recept

Mandľová plnka do moriaka

ingrediencie

100 g
maslo
4 ks
vajce
5 ks
žemľa
2 dl
mlieko
50 g
cukor
podľa chuti
soľ
140 g
mandle

postup

1.

Maslo vymiešame so žĺtkami do peny, pridáme žemle namočené v mlieku a vyžmýkané, cukor, soľ a olúpané mandle ktoré posekame nadrobno. Nakoniec do plnky zľahka zamiešame tuhý sneh ušľahaný z bielkov.

 
2.

Takto pripravenou plnkou naplníme moriaka.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Tu sa dozviete, ako môže ovsená kaša na večeru zlepšiť váš spánok. Štyri recepty
Tu sa dozviete, ako môže ovsená kaša na večeru zlepšiť váš spánok. Štyri recepty
Ovsené vločky sú z viacerých dôvodov vhodnou voľbou na večeru. Posledné jedlo dňa by nemalo byť príliš...
Pridajte do vývaru túto netypickú prísadu! Používajú ju iba skúsení kuchári a vývar chutí oveľa lepšie
Najlepšie mäso na vývar. Bude dokonale výrazný a chutný
Je to jedna z najobľúbenejších polievok a klasika našej kuchyne. Nič sa nevyrovná domácemu vývaru. Je...
Prečo je lepšie mäso na grilovanie marinovať? Existuje jeden veľmi dôležitý dôvod
Prečo je lepšie mäso na grilovanie marinovať? Existuje jeden veľmi dôležitý dôvod
Grilovanie je jedným z najkontroverznejších spôsobov prípravy jedla. Grilované jedlo chutí šialene dobre...
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Rybacia nátierka ešte nikdy nebola chutnejšia. Stačí urobiť len jednu malú zmenu v recepte. Bude zamatovo...
TOP
Marináda
Vieme, čo treba pridať do marinády a mäso sa bude doslova rozplývať na jazyku, len jedna surovina navyše, toto je ona!
Ako dosiahnuť jemné, chutné a zároveň šťavnaté mäso? Tajomstvo spočíva v marináde s jednou nezvyčajnou...