Pridať recept

Bravčové rezne na švajčiarsky spôsob

Bravčové rezne na švajčiarsky spôsob
Zdroj: dreamstime

ingrediencie

4 ks
bravčový rezeň
trochu
olej
250 ml
smotana na šľahanie
3 ks
vajce
80 g
maslo
100 g
tvrdý syr
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
trochu
maslo
trochu
olej na vyprážanie

postup

1.
Bravčové rezne umyjeme, osušíme a vyklepeme. Dochutíme ich soľou, korením a opečieme v panvici na rozpálenom oleji z oboch strán.
 
2.
Opečené rezne preložíme do zapekacej misy. V miske si vymiešame vajíčka, soľ, smotanu a výpek. Touto zmesou zalejeme rezne, posypeme ich syrom a dáme piecť na cca 30 minút do vyhriatej rúry na 200°C.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Rezne
Rezne sú naše najobľúbenejšie jedlo: Ako ich máte najradšej?
Rezne by sme pokojne mohli označiť titulom nášho národného jedla. Stačí sa prejsť v nedeľu po poschodiach...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!