Pridať recept

Štipľavá papriková nátierka

ingrediencie

1 kg
červená štipľavá paprika
1/2 kg
červená paprika
20 g
soľ
20 ml
olej

postup

1.
Papriky poriadne umyjeme, zbavíme stopiek a jadierok. Trošku jadierok necháme, aby bola nátierka viac štipľavá.
 
2.
Papriky pomelieme na mäsovom mlynčeku, zasypeme ich soľou, prilejeme olej a všetko premiešame. Hotovú zmes dáme do pohárov, ktoré poriadne uzavrieme. Nátierku sterilizujeme pri teplote 90°C približne 15 minút, necháme ju vychladnúť a na druhý deň môžeme podávať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Veľké trápenie našich známych tvári: Ako správne pripraviť včelie úliky? Janka Kovalčíková vie, ako na to!
Veľké trápenie našich známych tvárí: Ako správne pripraviť včelie úliky? Janka Kovalčíková vie, ako na to!
Aj vianočný špeciál tretej série šou Pečie celé Slovensko prinesie vtipné, ale aj náročné momenty. Koho...
VIDEO: Tento recept dnes už takmer nikto nerobí a pritom je to najväčšia pochúťka. Fantastické SLONIE ŽRÁDLO
VIDEO: Tento recept dnes už takmer nikto nerobí a pritom je to najväčšia pochúťka. Fantastické SLONIE ŽRÁDLO
Fantastický šalát, ktorý poznáte pod názvom Slonie žrádlo, sa v našej rodine pripravoval veľmi často...
Účinné domáce medicíny, ktoré zatočia s prechladnutím, chrípkou a posilnia imunitu
Účinné domáce medicíny, ktoré zatočia s prechladnutím, chrípkou a posilnia imunitu
Prírodní bojovníci proti prechladnutiu, chrípke i na posilnenie imunity. Správnou kombináciou týchto dostupných...
Výborný grécky šalát, VIDEORECEPT
Výborný grécky šalát - jednoduchý recept na grilovačku, hotový ihneď (VIDEORECEPT)
Pripravte si skvelý grécky šalát, ktorý navodí tú pravú atmosféru.