Bouillabaisse - francúzska rybacia polievka
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
100
g
malé homáre
100
g
langusta
1/2
kg
viac druhov rýb
2
PL
krab
1
ks
cibuľa
2
ks
cesnaku
2
ks
rajčiak
1
vetvička
tymian
1
vetvička
fenikel
1
vetvička
petržlenová vňať
podľa chuti
soľ, korenie, bobkový list, kúsok pomarančovej kôry, olivový olej
postup
Homára, langustu a kraba dáme do hrnca s olejom, bylinkami, nakrájanou cibuľou, cesnakom, rajčiakmi, bobkovým listom, bylinkami, pomarančovou kôrou a zalejeme vriacou vodou. Varíme na prudkom ohni 5 minút. Ryby pridáme neskôr a povaríme. Odstavíme, osolíme, okoreníme a podávame.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.