Morčacie rezance na citróne s jablkovo-chrenovou kašou
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
morčacie prsia
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté biele korenie
2
ks
citrón
2
PL
olej
Jablková kaša
3
ks
jablko
podľa chuti
soľ
1
PL
chren v octovom náleve
postup
Morčacie prsia narež na rezance, pomiešaj so soľou, bielym korením a strúhanou kôrou z citróna. Polej citrónovou šťavou, olejom a nechaj aspoň pol hodinu odstáť. Medzitým očisti jablká, v troške vody ich podus domäkka. Ešte kým sú teplé, rozmixuj ich na hladkú kašu a pridaj toľko chrenu, aby mali príjemnú pikantnú chuť. Mäso opečieme do zlatista z obidvoch strán. Podávame aj s pripravenou kašou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.