Prírodné roštenky
stredná
náročnosť
ingrediencie
4
ks
roštenka
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
hladká múka
trochu
masť
1
ks
cibuľa
postup
1.
Plátky mäsa na okrajoch niekoľkokrát narežeme a zľahka naklepeme. Posolíme, pokoreníme a obalíme v múke.
2.
Na rozohriatej masti ich rýchlo opečieme z oboch strán, vyberieme a na tuku opražíme pokrájanú cibuľu.
3.
Roštenky vrátime do panvice k cibuli, trocha podlejeme vodou a dusíme takmer domäkka. Počas dusenia ich podľa potreby podlievame.
4.
Roštenky podávame s varenými alebo opekanými zemiakmi, prípadne s ryžou.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.