Prírodná roštenka s hráškom
stredná
náročnosť
ingrediencie
4
ks
hovädzia roštenka
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
hladká múka
trochu
masť
1
ks
cibuľa
200
g
hrachový struk
postup
1.
Plátky mäsa na okrajoch niekoľkokrát narežeme a zľahka naklepeme. Posolíme, pokoreníme a obalíme ich v múke.
2.
Na rozohriatej masti ich rýchlo opečieme z oboch strán, vyberieme a na tuku opražíme pokrájanú cibuľu.
3.
Roštenky vrátime do panvice k cibuli, trocha podlejeme vodou a dusíme takmer domäkka. Počas dusenia ich podľa potreby podlievame.
4.
Na konci dusenia pridáme hrachové struky.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.