Bylinkové maslo s medvedím cesnakom, FOTORECEPT
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
čerstvé maslo
čerstvé listy medvedieho cesnaku
postup
Spôsob ako uskladniť vzácnu bylinku. Najviac chutí natreté na čerstvý chlieb, pridávame do nátierok, alebo potierame pečené kuriatko, môžeme použiť ako základ na omáčky a všade tam kde bežne pridávame maslo. Uskladníme v mrazničke naporcované na kocky.
1.
Maslo nakrájame a necháme zmäknúť pri izbovej teplote aspoň hodinu. Zatiaľ si umyjeme listy medvedieho cesnaku a nakrájame alebo v robote nasekáme na jemno. Zmäknuté maslo prešľaháme mixérom s metličkami a pridáme 2 PL nasekaných listov
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.