Vyprážaný karfiol
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
karfiol
trochu
soľ
trochu
hladká múka
2
ks
vajce
podľa chuti
strúhanka na obaľovanie
trochu
olej na vyprážanie
postup
1.
Karfiol rozdelíme na malé ružičky, posolíme a obalíme v múke, rozšľahaných vajciach a v strúhanke. Na miernom ohni vyprážame zo všetkých strán dozlatista.
2.
Vyprážaný ihneď ukladáme na papierové obrúsky, aby sa zbavil nadbytočného tuku. Podávame s varenými zemiakmi a s tatárskou omáčkou.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.