Pridať recept

Teľacie kúsky so zeleninou

4
porcie
60
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

400 g
teľacie mäso
2 ks
pór
1 ks
mrkva
1 ks
cibuľa
trochu
olej
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
1 štipka
mletá červená paprika
2 KL
papriková pasta
1 PL
paradajkový pretlak
100 ml
mäsový vývar

postup

1.
Teľacie mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na menšie kúsky. Dochutíme ich soľou a korením. V hrnci na rozpálenom oleji opečieme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme mäso a chvíľu ho opekáme.
 
2.
Mäso podlejeme vývarom a na miernom ohni varíme cca 25 minút. Potom k mäsu pridáme mrkvu, pór a dusíme domäkka. Nakoniec zmes dochutíme paprikovou pastou, paradajkovým pretlakom a mletou paprikou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať