FOTORECEPT: Šošovicový šalát s natural ryžou
nízka
náročnosť
ingrediencie
150
g
šošovica
300
g
ryža Natural
1
liter
voda
2
ks
mrkva
1
ks
cibuľa
2
PL
olivový olej
10
ks
cherry paradajky
1/2
KL
ľadový ľalát
2
strúčiky
cesnaku
1
KL
mletá červená paprika
1
ks
zeleninový bujón
2
hrste
mladá cibuľka
2
KL
worchesterová omáčka
1
PL
sójová omáčka
postup
1.
Ryžu a šošovicu (ktorú sme si dali na noc namočiť do vody) uvaríme v osobitných hrncoch v slanej vode.
2.
Na oleji speníme cibuľku, pridáme nakrájanú mrkvu a 1 KL mletej červenej papriky.
3.
Podlejeme 1-2 dl vody a dusíme do zmäknutia.
4.
Potom pridáme uvarenú a scedenú ryžu a všetko spolu premiestnime do väčšej misy.
5.
Pridáme šošovicu, rajčiny a šalát, ktorý sme si nakrájali.
6.
Pridáme worchesterovú a sójovú omáčku, premiešame a dosolíme podľa chuti. Ozdobíme zelenou cibuľkou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.