Pridať recept

Míša dezert s čokoládovým toppingom

2
porcie
5
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 téglik
mäkký tvaroh
1 KL
pikao
1 téglik
smotana na šľahanie
1 PL
práškový cukor
podľa chuti
čokoládový topping

postup

Smotanu na šľahanie vyšľaháme s cukrom, pre sladší dezert dáme 2 lyžice, elektrickým šľahačom do tuha, najskôr asi 30 sekúnd na 1. stupeň, potom ďalších 30 sekúnd na 3. stupeň a do tuha vyšľaháme na 5. stupni. V inej miske tvaroh vymiešame s pikaom (opäť môžeme prisladiť) na hladký krém. Do tvarohového krému postupne vmiešame (max. na 3. stupeň) sladkú šľahačku. Pripraveným pikao-tvarohovým krémom naplníme dezertné misky alebo poháre a povrch míša dezertu môžeme ľahko pokvapkať pikaom. Podávame.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Karamelové guľky
Nepečené pokušenie: Karamel a oriešky v čokoláde
Roztopené karamelky vymiešané s čerstvo zomletými lieskovcami splynú v nepečené jednohubky, ktoré následne...
Bábovka ku šálke kávy
3 božské bábovky k šálke kávy
Milujeme bábovky! A tieto tri sú naozaj extra vláčne vďaka pridaným surovinám...
Triky na tuhú a nadýchanú šľahačku, ktorá vydrží 12 až 48 hodín
Triky na tuhú a nadýchanú šľahačku, ktorá vydrží 12 až 48 hodín
Jednou z výhod domácej šľahačky je jej absolútna čerstvosť. Žiaľ, nadýchanosť čerstvej šľahačky je...
Orieškové Tiramisu
Orieškové Tiramisu: Recept, ktorý si rozhodne uložte
Famózne orieškové Tiramisu, ktoré musíte vyskúšať.
Torta Panna cotta: Ľahučký dezert z čokoládovej a jahodovej peny
Svieža torta utkaná z peny z bielej čokolády a čerstvých jahôd.
Nostalgické dobroty z čerstvých jahôd
Pripravte si s nami nostalgické pochúťky: Šľahačkový pohár, jahodová dreň či roláda
Jahodové maškrty, ktoré odolali času a sú stále populárne aj dnes.