Pridať recept

Pšeničná placka plnená zeleninou

ingrediencie

4 ks
pšeničná placka
350 g
zelenina
2 PL
majnéza
1 PL
tatárska omáčka
1 PL
kyslá pochúťková smotana
1 štipka
soľ, mleté čierne korenie
1 PL
olivový olej

postup

1.
Majonézu zmiešame s tatárskou omáčkou a kyslou smotanou. Zeleninu môžeme použiť podľa chuti, môže to byť paradajka, uhorka, paprika, pór, kukurica, mrkva, šalát... Pokvapkáme ju olivovým olejom, dochutíme soľou a korením.
 
2.
Placky rozložíme na kuchynskú dosku, potrieme ich ochutenou majonézou a rozložíme zeleninu a zvinieme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Recepty na najchutnejšie torttily
Perfektný obed za pár minút: Recepty na najchutnejšie tortilly, zvládne ich každý!
Vyskúšajte naše chutné tipy na plnené tortilly a wrapy, ktoré sú obľúbené a ich príprava vám nezaberie veľa času.