Pšeničná placka plnená zeleninou
4
porcie
15
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
pšeničná placka
350
g
zelenina
2
PL
majnéza
1
PL
tatárska omáčka
1
PL
kyslá pochúťková smotana
1
štipka
soľ, mleté čierne korenie
1
PL
olivový olej
postup
1.
Majonézu zmiešame s tatárskou omáčkou a kyslou smotanou. Zeleninu môžeme použiť podľa chuti, môže to byť paradajka, uhorka, paprika, pór, kukurica, mrkva, šalát... Pokvapkáme ju olivovým olejom, dochutíme soľou a korením.
2.
Placky rozložíme na kuchynskú dosku, potrieme ich ochutenou majonézou a rozložíme zeleninu a zvinieme.
Podobné recepty
Sviatočná veľkonočná HUSPENINA: Toto je najväčšia prírodná zásobáreň kolagénu a perfektná pochúťka! Viete, ako ju pripraviť?
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.