Pridať recept

Paprika plnená hubami a ryžou

2
porcie
60
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
červená paprika
50 g
šampiňóny
60 g
cibuľa
3 PL
predvarená ryža
50 g
syr Niva
30 g
ementál
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie, vegeta
trochu
olivový olej
1 PL
petržlenová vňať

postup

1.
Papriky umyjeme, osušíme a rozkrojíme napoly. Zrniečka z nich vyberieme, vnútro osolíme, okoreníme a ochutíme vegetou.
 
2.
Na oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu a šampiňóny nakrájané na malú kúsky. Zmes odstavíme z ohňa, primiešame ryžu, Nivu a soľ podľa chuti.
3.
Plnkou naplníme papriky, uložíme ich na vymastený plech, pokvapkáme olejom, posypeme syrom a pečieme v rúre vyhriatej na 180°C cca 40 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Plnená paprika v tradičných i menej známych verziách
Plnená paprika v tradičných i menej známych verziách
Paprika je fantastickým obalom pre rôznorodé plnky. Spoločne vytvárajú delikátne kombinácie, ktoré si...
Plnená paprika
Tento recept je rodinný poklad! PLNENÁ PAPRIKA podľa tradičného receptu mojej mamy, tá CHUŤ je božská (tradičné aj moderné recepty)
S chuťou a vôňou niektorých jedál sa nám automaticky spájajú konkrétne ročné obdobia. Keď napríklad...
Plnená paprika
Ako pripraviť najlepšiu plnenú papriku
Najchutnejšia paprika je tá plnená. A tá úplne najlepšia sa pripravuje v slovenských kuchyniach na maďarských základoch.
Plnená paprika
Stavte na klasiku: 10 najlepších receptov na plnenú papriku
Klasika, ktorú všetci milujeme vo vašich obľúbených a rokmi overených receptoch.