Pridať recept

Teľacie s hráškom a slaninou

4
porcie
25
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
teľacia kotleta
1 KL
grilovacie korenie
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
trochu
olej
1 konzerva
hrášok
100 ml
mäsový vývar
100 g
pancetta

postup

1.
Teľacie kotlety umyjeme, osušíme, trocha osolíme, posypeme mletým čiernym a grilovacím korením. V panvici na rozpálenom oleji opečieme kotlety z každej strany cca 4-5 minút. Vyberieme ich a na chvíľu zabalíme do alobalu.
 
2.
Vo výpeku opražíme scedený hrášok, ktorý zalejeme vývarom a chvíľu povaríme. V inej panvici si na troške oleja opražíme na kocky nakrájanú pancettu (prípadne slaninku).
3.
Teľacie kotlety podávame s hráškom, slaninou a ryžou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať