Teľacie s hráškom a slaninou
4
porcie
25
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
4
ks
teľacia kotleta
1
KL
grilovacie korenie
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
trochu
olej
1
konzerva
hrášok
100
ml
mäsový vývar
100
g
pancetta
postup
1.
Teľacie kotlety umyjeme, osušíme, trocha osolíme, posypeme mletým čiernym a grilovacím korením. V panvici na rozpálenom oleji opečieme kotlety z každej strany cca 4-5 minút. Vyberieme ich a na chvíľu zabalíme do alobalu.
2.
Vo výpeku opražíme scedený hrášok, ktorý zalejeme vývarom a chvíľu povaríme. V inej panvici si na troške oleja opražíme na kocky nakrájanú pancettu (prípadne slaninku).
3.
Teľacie kotlety podávame s hráškom, slaninou a ryžou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.