Morčacia pečeň na čili
3
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
morčacia pečeň
2
slanina
2
strúčiky
cesnaku
1
ks
cibuľa
1
PL
horčica
1
ks
čili paprička
1
PL
maslo
1
PL
petržlenová vňať
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
postup
1.
Morčacie pečene umyjeme, osušíme a nakrájame na menšie kúsky. Slaninu nakrájame na väčšie kúsky spolu s cibuľou a opečieme ich v panvici na rozpálenom oleji.
2.
Pridáme prelisovaný cesnak, pečene a mleté čierne korenie. Dochutíme ich horčicou, nasekanou čili papričkou a chvíľu ich restujeme.
3.
Podlejeme troškou vody a varíme, kým šťava nebude úplne hustá. Potom šťavu zjemníme maslom, pridáme petržlenovú vňať a soľ až úplne nakoniec. Hneď podávame!
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.