Pridať recept

Tvarohovo-ríbezľový závin

10
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

300 g
hladká múka
1 ks
vajce
3 PL
kryštálový cukor
1 dl
olej
1/2 kocka
droždie
300 g
ríbezle
400 g
tvaroh
1,5 dl
mlieko

postup

1.
Z mlieka, droždia, cukru, múky vajca a oleja vymiesime hladké cesto, ktoré necháme podkysnúť.
 
2.
Vyvaľkáme ho na 3 mm a posypeme zmesou tvarohu, ovocia a cukru podľa chuti. Zavinieme, potrieme žĺtkom a pečieme 20 minút pri 175°C.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
VIDEO: Ríbezľové hody
Poďte si s nami zrekapitulovať, prečo sú ríbezle jedným z najfantastickejších ovocí...
Jahodový zákusok
Svieže dezerty, zákusky a koláče z jahôd a tvarohu, ktoré zbožňujeme
Desať fantastických inšpirácií z tvarohu a jahôd.
Zavárame ríbezle!
Zavárané ríbezle - od džemu až po omáčku
Ríbezľové zaváraniny sú jedny z najobľúbenejších. Svedčí o tom aj množstvo vašich overených receptov...
Tvaroh
Vyrobte si doma poctivý tvaroh, čerstvý syr či ricottu: Je to jednoduché!
Nie každý má možnosť dostať sa ku kvalitným domácim mliečnym výrobkom. Našťastie pomocou jednoduchých...
Tvaroh
Zázrak menom TVAROH!
Tvaroh v sebe ukrýva neuveriteľný potenciál univerzálnej suroviny s pozoruhodnými nutričnými hodnotami...
Ríbezľový koláč
10 najlepších ríbezľových koláčov
Kyselkavé ríbezle v zajatí sladkého cesta desaťkrát inak.