FOTORECEPT: Pečené rybacie filé s parmezánom a špenátom
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
čerstvý špenát
4
ks
rybacie filé
200
g
rajčiny
4
PL
parmezán
2
PL
olivový olej
ks
soľ
ks
mleté čierne korenie
postup
1.
Špenát sparíme vriacou vodou a následne zlejeme studenou vodou.
2.
Parmezán nastrúham.
3.
2/3 parmezánu zmiešame so špenátom a zmes uložíme do zapekacej misy, ktorú sme si jemne vytreli olejom.
4.
Poukladáme plátky rybieho filé, ktoré jemne osolíme a okoreníme. Na vrch poukladáme plátky rajčín, ktoré posypeme parmezánom.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.