Krkovička s jablkom, šunkou a syrom
6
porcií
70
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
6
bravčová krkovička
1
KL
med
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
1
ks
jablko
100
g
šunka
250
g
mozzarella
70
g
čedar
trochu
olej
postup
1.
Krkovičku umyjeme, osušíme a naklepeme. Opečieme ju z oboch strán na rozpálenom oleji, dochutíme soľou a korením.
2.
Preložíme ju do zapekacej misy, na ňu uložíme na plátky nakrájané jablká, plátok šunky, na kolieska nakrájanú mozzarellu a vrch posypeme čedarom.
3.
Mäso pečieme vo vyhriatej rúre do zlatista.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.