Pridať recept

Rezne v marináde

ingrediencie

700 g
bravčové stehno
soľ
mleté čierne korenie
olej
2 PL
maizena
4 ks
vajce
1 PL
plnotučná horčica
2 PL
olej
oregano
bazalka
petržlenová vňať
2 strúčiky
cesnaku
1 KL
vegeta

postup

1.
V miske rozmiešame maizenu s troškou studenej vody, pridáme vajcia, horčicu, olej, oregano, bazalku, posekanú vňať, pretlačený cesnak, vegetu a dobre rozšľaháme.
 
2.
Mäso nakrájame na plátky a naklepeme. Posolíme, okoreníme a vložíme do marinády. Dobre ich v marináde poobraciame, potom prikryjeme a na chladnom mieste necháme do druhého dňa. Mäso však môžeme marinovať aj dlhšie. Namarinované mäso opečieme do zlatočervena. Podávame so šalátom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!
TOP
Marinované bravčové mäso
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Ako dosiahnuť jemné, chutné a zároveň šťavnaté mäso? Tajomstvo spočíva v marináde s jednou nezvyčajnou...