Rezne v marináde
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
700
g
bravčové stehno
soľ
mleté čierne korenie
olej
2
PL
maizena
4
ks
vajce
1
PL
plnotučná horčica
2
PL
olej
oregano
bazalka
petržlenová vňať
2
strúčiky
cesnaku
1
KL
vegeta
postup
1.
V miske rozmiešame maizenu s troškou studenej vody, pridáme vajcia, horčicu, olej, oregano, bazalku, posekanú vňať, pretlačený cesnak, vegetu a dobre rozšľaháme.
2.
Mäso nakrájame na plátky a naklepeme. Posolíme, okoreníme a vložíme do marinády. Dobre ich v marináde poobraciame, potom prikryjeme a na chladnom mieste necháme do druhého dňa. Mäso však môžeme marinovať aj dlhšie. Namarinované mäso opečieme do zlatočervena. Podávame so šalátom.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.