Cesnaková polievka proti chrípke
nízka
náročnosť
ingrediencie
podľa chuti
soľ
podľa chuti
rasca
podľa chuti
cesnaku
1
kocka
bujón
trochu
zemiaky
trochu
plátkový syr
podľa chuti
pažitka
postup
1.
Do 1 litra vody dáme soľ, rascu, roztlačený cesnak, kocku bujónu, postrúhané surové zemiaky (na hrubom strúhadle) a povaríme.
2.
Môžeme pridať aj na štvorčeky pokrájaný plátkový syr. Pred naliatím polievky do taniera pridáme ešte roztlačený cesnak, pažítku alebo petržlenovú vňať.
Podobné recepty
V rebríčku najobľúbenejších špecialít dosiahla popredné miesto delikatesa našich susedov. Ako sa umiestnili slovenské jedlá? Ukázali sme chrbát aj takým dobrotám ako ravioli či germknödel
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.