Domáci pomarančový džús recept
Rozhodli ste sa uvariť si recept Domáci pomarančový džús , podrobne si preštudujte popis varenia receptu a pripravte si ingrediencie. Keď budete mať naštudovaný recept, pustite sa do diela a prajeme dobrú chuť!
Publikované: 05.05.2021
Kategória receptu: České, Koktail, Nápoje, Oslava, Ovocné, Pre deti, Slovenské
Podobné recepty ako tento v sekcii: džús, nápoj, pomaranč, zdravé nápoje
Hodnotenie receptu:
Potrebné ingrediencie receptu Domáci pomarančový džús
- 1 kg cukor kryštál
- 5 ks pomarančov
- 1 lyžica kyseliny citrónovej
- voda
Postup prípravy receptu Domáci pomarančový džús
Olúpané pomaranče rozkrojíme na 4 diely a vložíme ich do tlakového hrnca a zalejeme 0,5 l vody. Necháme pol hodiny variť, vyberieme z hrnca a rozmixujeme.
K tomu pridáme liter vody, cukor, kyselinu citrónovú a takto chvíľu povaríme.
Zriedime 10l vody premiešame a plníme do fliaš.
Uskladňujeme v chlade.
Podobné recepty ako je Domáci pomarančový džús
Syrová omáčka s anglickou slaninou recept
Začneme tým, že si nakrájame pór na kolieska a slaninu nadrobno. Na panvičk...
Kari koláč s pórom recept
Klasická francúzska chuťovka. V mise si pripravíme cesto z masla, múky a...
Najlepšia tvarohová nátierka recept
Víkendové raňajky sú u nás často spojené s prípravou chutnej nátierky. Výbo...
Syrečkové zemiakové placky recept
Olúpeme si a prelisujeme cesnak, ktorý zmiešame so soľou. Olúpeme a nadrobn...
Syrová krabia nátierka recept
Vezmeme zmrazené krabie tyčinky a najemno nastrúhame, rovnako ako syr. P...
Šľahačkové pečivo recept
Najskôr si necháme zmäknúť tuk. Ten potom zmiešame a premiesime s múkou. Vm...
Fazuľky v slanom náleve recept
Zelené fazuľky sú skvelé do omáčky, k masu alebo do polievok. Pokiaľ sa sna...
Ovocná výživa s pudingom recept
Na recept vyberáme ovocie podľa vlastnej chuti. To umyjeme a rozmixujeme. ...
Babičkine zemiakové knedle recept
Klasická česká príloha k omáčkovým jedlám. V šupke si uvaríme zemiaky, ktoré necháme potom vychladnúť. Vychladené potom olúpeme a strúhame na hrubom strúhadle. S nimi potom...