Kvasnicová nátierka recept
Rozhodli ste sa uvariť si recept Kvasnicová nátierka , podrobne si preštudujte popis varenia receptu a pripravte si ingrediencie. Keď budete mať naštudovaný recept, pustite sa do diela a prajeme dobrú chuť!
Publikované: 10.04.2014
Kategória receptu: Nátierka, Slovenské
Podobné recepty ako tento v sekcii: droždie
Hodnotenie receptu:
Potrebné ingrediencie receptu Kvasnicová nátierka
- 4 kocky droždie
- 3 - 4 ks vajcia
- 2 ks cibuľa
- 2 lyžice masla
- mleté čierne korenie
- soľ
Postup prípravy receptu Kvasnicová nátierka
Kvasnicová nátierka, ktorá má skvelú chuť a ešte veľa vitamínov.
Olúpeme cibuľu a nadrobno nakrájame. Droždie rozdrobíme na menšie kúsky.
Rozohrejeme maslo a orestujeme cibuľu. Pridáme droždie a necháme ho rozpustiť. Vmiešame vajcia, osolíme a okoreníme. Všetko premiešame a odstránime z ohňa, aby nátierka nebola suchá.
Kvasnicovú nátierku podávame s čerstvým chlebom.
Podobné recepty ako je Kvasnicová nátierka
Popučené zemiaky so smotanou a pórom recept
Očistené a umyté zemiaky uvaríme v šupke do mäkka a potom ošúpeme. Olúpeme ...
Čučoriedkový kompót recept
Čučoriedky sú plné vitamínov, antioxidantov a ďalších telu prospešných láto...
Pudingové rezy so škoricou recept
Táto torta je vhodná na všedný aj sviatočný deň. Celé vajcia u...
Kapustový šalát recept
Na konci leta si musíme uschovať kúsok zdravia v podobe chutnej zeleniny pl...
Zeleninový šalát s kuracím mäsom a zakysankou recept
Začneme tým, že si osolíme, okoreníme kuracie prsia, ktoré poukladáme na pa...
Polievka z hlávkovej kapusty recept
Táto polievka je veľmi chutná a plná vitamínov. Výborná kombinácia zeleniny...
Pikantná pečeň recept
Olúpeme si cibuľku a nadrobno nakrájame. Osmažíme na oleji do zlatista. Pečeň si umytú nakrájame podľa potreby a prihodíme k cibuľke. Zasypeme červenou paprikou a zľahka po...
Srdiečkové párky s vajcom recept
Olúpané kuracie párky pozdĺžne rozrežeme, ale nie dokonca, aby sme ich mohl...
Karfiolové placky recept
Karfiol zbavíme listov a očistíme. Vložíme do hrnca s vriacou vodou, kde...