Najlepší kysnutý závin recept
Najlepšie záviny robievala moja babka, a tak som samozrejme prebrala jej re...
Najlepšia bábovka recept
Bábovka je nedeľňajšia klasika, ktorú si radi dávame ku káve. Aby bola troc...
Fazuľky v slanom náleve recept
Zelené fazuľky sú skvelé do omáčky, k masu alebo do polievok. Pokiaľ sa sna...
Cestíčko na obaľovanie recept
Mäsko v cesíčku ostane krehké, ale na povrchu je chrumkavé, asi, preto sa t...
Jemná citrónová bábovka recept
Nedeľňajšia klasika je u nás voňavá citrónová bábovka. Je jemná, vláčna a a...
Mäkkúčke medovníky recept
Vôňa perníku zvestuje, že už sa blížia Vianoce. Každoročné pečenie a zdoben...
Rýdziky v sladko-kyslom náleve recept
Na jeseň sa v našich lesoch vyskytuje veľa húb a my ich spracuvávame na rôz...
Zemiaková nátierka s majonézou recept
Chlebíčková nátierka. Zemiaky umyjeme a v šupke uvaríme, po vychladnutí ...
Fánky recept
Výborná tvarohová dobrota, to sú naše tradičné fánky. Príprava je veľmi jed...
Tlačenka po domácky recept
Muži určite ocenia, keď pre nich pripravíte domácu tlačenku. Nakúpite u svo...
Kuracie mäso pripravené v jánskom skle
Fotorecept: Kuracie mäso pripravené v jánskom skle - Recept pre každého ... šampiňóny. 50 g. maslo. 2 strúčiky. cesnak. soľ. korenie na pečené zemiaky.
Podobné recepty ako Kuracie mäso pripravené v jánskom skle
Newyorská jablečná buchta s bourbonem
4 Těsto rozetřete do připravené formy a pečte 50–55 minut, až zapíchnutá špejle vyjde čistá. Podávejte teplé nebo při pokojové teplotě, doplněné šlehačkou.
Podobné recepty ako Newyorská jablečná buchta s bourbonem