Rýchla domáca majonéza recept
Rozhodli ste sa uvariť si recept Rýchla domáca majonéza , podrobne si preštudujte popis varenia receptu a pripravte si ingrediencie. Keď budete mať naštudovaný recept, pustite sa do diela a prajeme dobrú chuť!
Publikované: 17.03.2014
Kategória receptu: Omáčky
Podobné recepty ako tento v sekcii: chuťovka, omáčky, vegetariánský recept
Hodnotenie receptu:
Potrebné ingrediencie receptu Rýchla domáca majonéza
- 2 dl olej
- 1 dl mléko
- 1 lžička ocet
- mletý černý pepř
- sůl
Postup prípravy receptu Rýchla domáca majonéza
Táto majonéza je veľmi rýchla a chutná.
Do vysokej nádoby nalejeme mlieko a prilievame olej - na 1 diel mlieka sú 2 diely oleja. Šľaháme ručným tyčovým šľahačom (nie metličkami) do zhustnutia.
Vyšľahanú majonézu ochutíme soľou, korením, octom a horčicou. Každý si vylepší podľa svojej chuti.
Domáca majonéza podľa tohto receptu je skutočne vynikajúca.
Podobné recepty ako je Rýchla domáca majonéza
Segedínský guláš recept
Olúpeme a najemno nakrájame cibuľu. Vezmeme bravčové stehno, umyjeme, očistíme a nakrájame na kocky. Na panvici si rozpálime masť, na nej osmažíme cibuľku, potom pridáme mä...
Kôprová omáčka recept
Kôprová omáčka zo smotany a čerstvého kôpru. Výbornou prílohou k tejto omáč...
Krémová paradajková omáčka recept
Paradajková omáčka je u nás jedným z najobľúbenejších jedál. Vyskúšajte naš...
Hubová omáčka na mäso recept
Sezóna húb je v plnom prúde, preto každý nový recept na hubové pokrmy sa ho...
Domáci kečup 2 recept
Pokiaľ máte veľa paradajok a neviete čo s nimi, vyskúšajte domáci kečup. Ko...
Vynikajúca sviečková omáčka recept
Recept na sviečkovú, ktorý som dostala od mojej babičky. Zeleninu očistí...
Paradajková omáčka s guľami od babky recept
Túto paradajkovú omáčku som našla v knižke ručne písaných receptov po babke...
Bolonská omáčka recept
Na olivovom oleji si opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, dohromady s olúpanými a nadrobno nakrájanými mrkvou a zelerom. K tomu ešte pridáme na plátky nakrájaný cesnak. Poto...
Rýchly hovädzí guláš recept
Predné hovädzie si nakrájame na kocky. V papinaku (keď sa nebude robiť v papináku, tak počítajte s dlhším časom zmäknutia mäsa) si rozpustíme masť a na ňom osmažíme najemno na...